Concert Costel Busuioc- PREMIERA

0

Sfarsitul lunii iunie, ziua de 29, cu incepere de la orele 19:00, la Sala Palatului, va fi marcat de un nou concert exceptional, in interpretarea celebrului COSTEL BUSUIOC
Pentru a satisface cererile publicului, organizatorii VreauBilet si Universal Entertainment, anunta un alt concert pe care Costel Busuioc urmeaza sa-l sustina luna viitoare la Bucuresti.
Duminica, 29 iunie, la Sala Palatului, admiratorii vor putea fi prezenti la un concert senzational. Un eveniment de cea mai inalta clasa.
Timp de doua ore, vocea incredibila a lui ”Pavarotti din Carpati”, va fi acompaniata de orchestra simfonica, dirijata de maestrul Marius Hristescu.
Pe toata durata concertului, Costel Busuioc, va interpreta arii de opera si cantonete, prezente pe primul sau album, lansat in urma cu doar cateva zile, la Madrid.
Biletele pentru acest eveniment, se vor pune in vanzare in cursul saptamanii viitoare, mai exact incepand de miercuri, 4 iunie, la Magazinul VreauBilet din Unirea Shopping Center et. 2, la Sala Palatului sau se pot face rezervari online pe site-ul www.vreaubilet.ro.


Pret bilete: V.I.P.- Bilete Epuizate – 300RON
Cat. I – 200RON
Cat. II – 150RON
Cat. III – 100RON
Cat. IV – 70RON


Data/Ora: 19:00
Locatie: Sala Palatului

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.