Concert “Christmas with Smokie & 101 Violins”

0

”Christmas with Smokie & 101 Violins”- un concert pe care-l vezi o data-n viata!
Smokie – un nume ce nu mai are nevoie de nici o prezentare revine in Romania pe data de 19 decembrie la Sala Polivalenta, cu incepere de la orele 19:00, in spectacolul unic ”Christmas with Smokie & 101 Violins”.
Una dintre cele mai longevive trupe rock ce se mandreste cu single-uri ce au revolutionat universul artistic va face ca sarbatorile de anul acesta sa ramana bine ancorate in sufletul bucurestenilor avizi de muzica de calitate printr-un concert exploziv,  ce va intra fara indoiala in istoria lumii muzicale.


Astfel, trupa britanica va evolua in cadrul acestui eveniment in premiera absoluta alaturi de orchestra 101 Viori, dirijata de maestrul Marius Hristescu, oferind un show cu adevarat inedit. Este primul si cel mai probabil singurul moment din cariera trupei cand Smokie va evolua alaturi de o orchestra de o asemenea anvergura!
In 1982, Smokie a concertat si alaturi orchestra Operei din Paris, insa respectiva formatie era compusa la vremea aceea din mai putin de 60 de instrumentisti.


In cadrul evenimentului de la Sala Polivalenta, Smokie va interpreta intr-o maniera originala piese celebre care au consacrat trupa precum ”Living Next Door to Alice”, ”Don’t Play Your Rock’n’Roll to Me”, ”If You Think You Know How to Love Me”,”I’ll Meet You At Midnight”etc., repertoriu ce se va remarca printr-un sound extraordinar pus in valoare si de echipamentul tehnic de exceptie pregatit special. 


De mentionat faptul ca anul acesta, Smokie a lansat un nou album ”Eclipse”, ce contine single-uri de succes din intreaga activitate muzicala a faimosului grup aranjate acustic.


”Evenimentul se adreseaza in special persoanelor cu suflet tanar si este un concert pe care il vezi o data in viata. Surprizele de proportii pe care Smokie ni le-a pregatit pentru acest an vor demonstra inca o data valoarea incontestabila a legendarei trupe”, declara Pepino Popescu, organizatorul spectacolului.


Biletele s-au pus deja in vanzare si se gasesc la Sala Palatului, magazinul Unirea – etaj 2, magazinul Muzica, Eventim (Reteaua Germanos), blt.ro, bilete.ro si www.vreaubilet.ro, iar preturile variaza in functie de categoria de loc intre 100 lei si 200 lei.


Data/Ora: 19:00
Locatie: Sala Polivalenta

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.