Concert Angela Brown & The Blues Wire

0

Event Plus prezinta in premiera in Romania, concertul Angela Brown and The Blues Wire, pe 19 iunie in Hard Rock Cafe, incepand cu orele 23:00.
Considerata o adevarata diva a blues-ului international, Angela Brown este o cantareata de raw si swing blues, originara din Chicago, unde si-a inceput cariera muzicala cantand gospel music. Desi a evoluat ca artist intr-un mediu influentat de blues, primul contact direct cu acest gen musical a fost in 1980, cand a performat in cadrul unui musical.


Celebra pentru vitalitatea si vocea sa impresionanta, Angela Brown a impartit scena de-a lungul carierei sale cu artisti mari ai blues-ului, printre care pianistul Little Brother Montgomery, Lovie Lee, B.B. King, sau Long John Baldry, numele ei fiind inclus in enciclopedii printre legendele vii ale acestui gen musical. In anul 2000 primeste titlul de ”Cea mai buna artista de blues” in Marea Britanie.


In cadrul concertului de la Bucuresti, Angela Brown va fi acompaniata de trupa The Blues Wire, considerata de catre critici drept cea mai buna trupa de blues din Europa. The Blues Wire au cantat alaturi de Louisiana Red, Katie Webster, John Hammond, Larry Garner, Big Jay McNeely, precum si in deschiderea unor concerte sustinute de Buddy Guy, James Cotton, Albert King, Otis Rush, the Yardbirds si The Fabulous Thunderbirds.

Evenimentul se inscrie in seria de ”anotimpuri ale Blues-ului”, Blue Moods, pe care Event Plus a initiat-o in toamna 2007 (concertul Sugar Blue). Din aceeasi serie fac parte concertul Louisiana Red si recitalul Bob Brozman, care au avut loc in luna martie 2008. Blue Moods este o platforma speciala, dedicata iubitorilor de blues, care isi propune sa aduca in prim plan nume sonore, legende ale acestui gen muzical.


Pret bilet: 50 lei


Data/Ora: 23:00
Locatie: Hard Rock Cafe

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.