Concert Al Di Meola

0

Joi 11 septembrie la Sala Palatului, cu incepere de la orele 20:00, va asteptam la un concert al unuia dintre cei mai mari chitaristi ai lumii, Al Di Meola.
Combinand pasiunea, inteligenta si o exceptionala tehnica, Al Di Meola este unul dintre cei mai proeminenti virtuosi ai jazului contemporan.
Artistul a explorat o varietate mare de stiluri, dar este remarcabil pentru lucrarile sale de jaz influentate de ritmurile muzicii Latino.


Al Di Meola este detinatorul celor mai prestigioase premii pentru chitara acordate vreodata unui chitarist din lume de catre cea mai bine cotata revista de specialitate, Guitar Player Magazine.


”In istoria chitarei, nici o alta figura nu a facut mai mult pentru a da instrumentului o maniera pur tehnica asa cum a facut-o Al Di Meola” a afirmat istoricul in chitara Robert Lynch; ”Stapanirea deplina a diferitelor stiluri este pur si simplu uimitoare. Ma simt privilegiat ca am avut posibilitatea sa-i studiez lucrarile toti acesti ani.”
Cu 21 de albume si nenumarate premii, dintre care 3 albume de aur, Al Di Meola a cantat alaturi de nume ca Chick Corea, Luciano Pavarotti, Paco de Lucia, Phil Collins, Santana, John McLaughlin, Jimmy Page, Stevie Wonder, Jean Luc Ponty si multi altii.


Pret/bilet
Categoria 1 : 200 RON
Categoria 2 : 150 RON
Categoria 3 : 100 RON
Categoria 4 : 75 RON
Categoria 5 : 50 RON


Data/Ora: 20:00
Locatie: Sala Palatului

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.