Comedie și seri tematice la Restaurant Elisabeta

0

Este iulie și Restaurantul Elisabeta își încheie stagiunea 2022-2023 cu o serie de spectacole captivante. Iată câteva dintre evenimentele pe care le puteți găsi în luna iulie:

  1. Premiera comediei “Bona bună și nebună” este programată pentru vineri, 7 iulie. Spectacolul este regizat de Raluca Ghervan și are în distribuție actori precum Ioana Ancea, Oana Dragne, Bogdan Iacob, Teodora Păcurar și Răzvan Mîndruță. Este o comedie plină de umor și situații nebunești care vă va ține pe gânduri.
  2. În cazul în care sunteți pasionat de muzica interbelică, muzica franceză și cea românească, nu ratați spectacolul susținut de Izabela Barbu, cunoscută sub numele de Jezebel. Spectacolul se numește “De la Maria Tănase la Edith Piaf, prin Micul Paris” și promite o călătorie muzicală prin Bucureștiul interbelic și Parisul romantic. Veți avea ocazia să ascultați melodii celebre și să vă bucurați de o atmosferă pasională.
  3. Dacă sunteți în căutarea unei petreceri mai animate, puteți participa la seara grecească organizată de Greek4U. Aceasta va avea loc sâmbătă, 8 iulie, și vă va oferi ocazia de a dansa pe ritmurile sirtaki-ului și de a vă bucura de muzica grecească interpretată live. Atmosfera va fi una plină de veselie și distracție.

Pentru mai multe informații și achiziționarea biletelor, puteți accesa site-ul Restaurantului Elisabeta, la adresa RestaurantElisabeta.ro. Acolo veți găsi toate detaliile necesare pentru a vă bucura de aceste spectacole și de preparatele delicioase oferite de restaurant.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.