Colturi de Bucuresti, la ICR

0

Luni, 9 decembrie 2013, ora 18.30, la Institutul Cultural Roman (Aleea Alexandru 38) vor fi prezentate cateva „colturi de Bucuresti” – o colectie de intamplari povestite de iubitori ai Capitalei. Printre cei care i-au impartasit tanarului regizor Vlad Trandafir amintirile si „pataniile“ lor urbane se numara Adina Nanu, Neagu Djuvara, Dan C. Mihailescu, Tiberiu Soare, Georgeta Filitti, Marius Constantinescu, Vintila Mihailescu, Paul Negoescu, Gabriel Sandu, Laura Marinescu, Romulus Bena, Andra Ilie, Simona Ghita si Andrei Mateiu.

 „Colturi de Bucuresti” este un proiect video realizat de Vlad Trandafir, care isi propune sa scoata la lumina sentimentele bucurestenilor pentru locurile care definesc peisajul urban si alcatuiesc fondul intim al orasului.

 „Prietenii sau necunoscutii care se lasa inregistrati de camera mea nu-si scotocesc memoria pentru gasirea celui mai inedit colt de Bucuresti. Nu despre obiective turistice e vorba, nu facem un inventar de locuri fermecatoare. Ci unul de intamplari. De scurte istorii, ale fiecaruia, in legatura cu un loc din acest oras.“ – Vlad Trandafir

 Accesul publicului este liber.

Data/Ora: 9 decembrie 2013, 18.30

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.