Cele mai citite carti din ultima perioada, in Romania

0

Romanii care obisnuiesc sa citeasca prefera o gama larga de carti, din foarte multe domenii. Cu toate acestea, marketerii au decis sa realizeaze un top al cartilor cele mai citite din ultima perioada.

 

In continuare va vom prezenta cele mai citite carti de autori romani si de cei straini, conform vanzarilor din ultimile luni.

 

– Fluturi de Irina Binder este una dintre aceste carti. Avand doua volume, aceasta carte s-a bucurat de un real succes, fiind postate mereu citate din ea pe grupuri si pe pagini de Facebook. Ce ne spunem cand nu ne vorbim, scrisa de Chris Simion a fost in topul librariilor luna de luna.

 

– O alta carte foarte apreciata de romani este O sa te tin in brate cat vrei tu si inca o secunda, de Ioana Chicet. Numele acestei carti spune totul. Aceasta carte poate fi chiar si daruita unei persoane dragi.

 

– Cartea Suge-o, Ramona! de Andrei Ciobanu s-a bucurat si ea de un mare succes la noi, chiar daca este o imbecilitate patentata.

 

– Tudor Chirila, solistul formatiei Vama Veche, a scris si el o carte (de ce nu, daca tot are priza la public) foarte apreciata de multa lume din Romania. Este vorba despre Exercitii de echilibru. Anul acesta a fost una dintre cele mai vandute carti.

 

Daca vorbim despre autori straini, pe primul loc in top se afla seria Grey, scrisa de E.L. James. Aceasta carte a adunat vanzari record, urcand cu usurinta pe locul 1 in topul celor mai citite carti.

 

Pe locul doi se afla Hotul de carti, scrisa de Markus Zusak. O alta carte foarte cumparata este Fata din tren, de Paula Hawkins. Cu siguranta iti va placea aceasta carte pentru ca te va tine in suspans pana la sfarsit.

 

Desi o parte din cititori s-au declarat dezamagiti de cartea Adulter, scrisa de Paulo Coelho, aceasta a fost si inca mai este foarte vanduta.

 

Nu in ultimul rand, cartea Cincizeci de umbre ale lui Grey de E.L. James s-a bucurat si ea de un succes enorm, chiar daca toti criticii si persoanele care stiu ce inseamna literatura buna o caracterizeaza ca literatura usoara, stil Sandra Brown.

 

 

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.