Cazinouri in Bucuresti – adrenalina si sume mari

0

Incomparabila cu Las Vegas, insa cu un bogat palmares la capitolul cazinouri in Bucuresti, capitala romaneasca ofera cetateanului dornic de distractii nocturne o varietate de posibilitati, de la cluburi de noapte, la jocuri de noroc dintre cele mai antrenante, pana la saloane de masaj erotic, strategic asezate, unde-i nevoia de relaxare mai mare. 😉
 

Bucurestiul este unul dintre putinele orase din Europa de Est unde se gasesc cazinouri.  E greu de spus daca pe primul loc in topul preferintelor jucatorilor de cazino se afla grandiosul Bucharest Casino sau boema Casa Vernescu, cert este ca, pragul acesteia din urma este calcat de personalitati diverse, nume de cultura, sau de arta.
Amplasate in puncte cheie ale orasului, usor accesibile, in cladiri cu o arhitectura deosebita, cu parcare proprie, cazinourile din Bucuresti ofera vizitatorilor, pe langa clasicele jocuri de noroc jucate la masa, si jocuri de noroc la aparate mecanice, pariuri sportive sau concursuri cu premii consistente. Pentru a juca intr-un cazinou din Bucuresti, tot ce trebuie sa faci este sa prezinti buletinul la receptie si sa-ti iei un card de membru al "casei". Tinuta este, peste tot, obligatorie.

Seara iti va fi condimentate cu entertainment live  despre care se aude din ce in ce mai des, ca "seri cu specific", si aperitive delicioase on the house, insa cazinourile din Bucuresti gazduiesc, deseori, si alt gen de evenimente, cum ar fi: prezentari de moda, decernari de premii, receptii private sau lansari de produse.

Cazinourile din Bucuresti satisfac cele mai mari exigente prin modul in care stiu sa-si intretina si sa-si distreze clientii, fiind principala atractie a vietii de noapte bucurestene, atat pentru turisti, cat si pentru locuitorii orasului.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.