17 Comments

 1. unde se fac asigurariile medicale pentru cetatenii straini care prelungesc dreptul de sedere in romania

 2. Adrian Dunareanu on

  Ma numesc Adrian Dunareanu si locuiesc in USA.Incerc sa gasesc un fost coleg de liceu GATE HONORIU . Pot fi contactat la :detailsantiques@verizon.com
  Multumesc

 3. Giurgiu Constantin on

  Da ma Adraianule si eu vreau sa vin in America,te rog sa ma suni la 9548040700 si sa-mi spui pe unde sa trec granita,

 4. ION MIHAELA on

  CE ACTE SUNT NECESARE PT OBTINEREA DE PRODUSE COMPENSATE INTEGRAL SAU PARTIAL?FETITA MEA IN VARSTA DE 11 ANI ARE NEVOIE DE ORTEZA PT COLOANA VERTEBRALA.VA MULTUMESC.

 5. ION MIHAELA on

  CE ACTE SUNT NECESARE PT OBTINEREA DE PRODUSE COMPENSATE INTEGRAL SAU PARTIAL?FETITA MEA IN VARSTA DE 11 ANI ARE NEVOIE DE ORTEZA PT COLOANA VERTEBRALA.VA MULTUMESC.

 6. Cristina on

  Unde pot gasi o lista cu faramciile care elibereaza retete compensate pana la sfarsitul lunii in Bucuresti?

 7. Geanina Nitescu on

  Intrebarea mea este: cum sau ce pot face ca sa renunt la a mai plati in zadar aceasta asigurare de care nu pot beneficia niciodata?
  Sunt insarcinata si ptr prima oara am nevoie de analize si sunt amanata de 2 luni de zile pe motiv ca nu sunt fonduri suficiente. Dupa ani in sir de plata , acum ma vad nevoita sa platesc toate analizele din buzunar pentru ca nu exista fonduri, fonduri alocate de buzunarul meu…

 8. casu mihaela on

  in legatura cu cota de sanatate lunara raportata la salariu minim pe economie…care este intervalul de timp in care o pot plati?Cat la suta din salariu?Perioada!!!

 9. ce acte sunt necesare pentru cetatenii straini care prelungesc dreptul de sedere in romania cu un an

 10. timiras cristina on

  nu am primit talonul pt analize gratuite al fetitei mele care a implinit 3 ani in decembrie 2007.cum pot proceda pt al primi?

 11. Enache Catalin on

  Ma numesc Enache Catalin,am 4 frati si sunt din targoviste.Sunt intr-o situatie disperata pentru ca sunt pe cale sa-mi pierd mama.Pe mama mea o cheama Luminita Enache si are 47 de ani.Acum 2 luni de zile ea s-a operat de pietre la fiere.La 3 saptamani dupa aceasta operatie doctorii au constatat ca are cancer la colecist si ca nu mai are nici o scapare.I-au mai dat doar cateva luni de viata.Ea este de 2 luni internata la Spitalul Coltea din Bucuresti,zona Universitate si situatia ei este destul de grava.Nu pot accepta ca mama mea sa moara.Cred ca se poate opera in alta tara si poate scapa.Medicii din Bucuresti nu au ce sa ii faca.Asa spun ei,dar eu am auzit ca se poate opera in strainatate.Va rog din suflet sa ma ajutati cu orice credeti ca puteti,orice sprijin e bine venit din partea oricui.Poate o voi putea opera in afara tarii si o sa-mi vad mama sanatoasa.Noi suntem 5 frati,tata nu lucreaza si nu avem nici o posibilitate sa o ajutam cu nimic.Va rog din suflet ajutati-ma cumva.Un numar de contact al meu este 0730254561.Va multumesc din suflet si sper sa imi intelegeti disperarea si durerea.Astept orice raspuns inainte sa fie prea tarziu.

 12. daniela militaru on

  ce acte imi trebui ca sa obtin un ajutor din partea case de sanatate pentru achizitionarea unui aparat auditiv

 13. daniela militaru on

  ce acte imi trebui pentru a obtine un ajutor de la casa de sanatate pentu achizitionarea unui aparat auditiv

 14. Cristina on

  Sunt cetatean strain inscrisa la studii in Bucuresti. Am peste 26 anisi sunt neasigurata.Pentru prelungirea permisului de sedere cu un an trebuie sa anexez la dosar si dovada de achitare a asigurarii de sanatate.Ce acte sunt necesare pentru: obtinerea asigurarii de sanatate,cat costa si unde se afla CNAS. Multumesc anticipat.

 15. Porfireanu Elena on

  Ce acte sunt necesare pentru obtinerea de produse compensate integral sau partial ?Tatal meu in varsta de 56 de ani are nevoie de cristalin.Va multumesc.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.