CAFEPEDIA

1

Cafepedia Alba Iulia –

Un lounge cafe clasic. Primul din retea, deschis pe data de 24 iunie 2006 in piata Alba Iulia. Inca de la inceput, prin sloganul “biroul tau mobil”

Cafepedia Alba Iulia

Un lounge cafe clasic. Primul din retea, deschis pe data de 24 iunie 2006 in piata Alba Iulia. Inca de la inceput, prin sloganul "biroul tau mobil", cafeneaua Cafepedia a devenit un loc de intalnire pentru toti cei care aveau de facut o afacere in zona, pentru bancherii din jur, precum si pentru toti cei care seara, doreau sa se bucure de o atmosfera frumoasa si linistita, de sunetul placut al unui pian sau de muzica buna.

Aceasta cafenea a fost prima din retea si de la ea putem spune ca a plecat ceea ce astazi se numeste reteaua de cafenele Cafepedia. O frumoasa terasa completeaza atmosfera boema a acestei cafenele.

Share.

1 Comment

 1. IULIANA STOICA on

  Aceasta cafenea cu pretentii este chiar naspa rau. Au deschis a doua cafenea pe Bd. Elisabeta unde nu recomand nimanui sa mearga. Servirea este nu proasta, ci execrabila, iar cafeaua la fel.
  Mai concret, in seara zilei de 22 sept.2007 pe la ora 23 am intrat cu 2 prietene sa bem ceva. Dupa o lunga asteptare, desi nici jumatate din locuri nu erau ocupate, vine si chelnerul, cam adormit… Pe mine m-au fascinat intotdeuana denumirile de cocktail-uri de cafea, par toate atat de dlicioase cand le citesti in meniu. Dar din cauza ca am probleme cu somnul nu pot bea seara decat cafea decofeinizata. In consecinta il intreb pe acest asa zis chelner daca se poate face una din cafelele pe care mi-o alesesem si in varianta decofeininzata. Evident ca nu stia, s-a dus sa intrebe!!!
  Vine din nou, ia comanda, si observam ca nu-si noteaza nimic. Chiar comentam lucrul asta cand revine dupa doua minute si ne intreaba ce am comandat, ca el retinuse doar o patrime din comanda. L-am intrebat daca isi bate joc de noi, la care s-a scuzat ca e f. obosit.
  Aduce comanda. Eu comandasem ICED Coffee… Era, dupa scria in meniu, o cafea ce continea si o bautura alcoolica (am uitat exact) plus, frisca, lapte, gheata si felii de lamaie, daca imi aduc bine aminte. Mi s-a adus un pahar inalt in care era ceva care nici in lumea a treia nu putea fi numit nici macar cafea cu lapte. Era un ness cu lapte in care se adaugase multa APA!
  L-am intrebat daca asta e Iced Cofee si a zis, da, asa se face. Cand am gustat-o era ceva de neimaginat. O porcarie groaznica, nici zahar nu avea, si nici nu adusese la ea, la fel nici servetel, sau farfurie…
  Evident ca nu am baut-o. Si cand a trecut un alt coleg de-al sau pe acolo i-am zis sa o ia ca aia numai ICED Coffee nu e. S-a scuzat si mi-a zis ca imi aduce alta. A venit cu alta care era total diferita si ca prezentare si ca gust (avea si ceva alcoolic in ea), desi nici asta nu prea semana cu ce citisem in meniu. In fine, asta era buna, dar nu am baut-o pe toata deoarece nu aveam incredere ca e decofeinizata, deoarece cand l-am intrebat pe acest al doilea chelner a zis ca se duce sa intrebe (evident ca nu era sigur) si a uitat sa vina cu rapsunsul… 🙁
  Pacat de locatia centrala si de decorul intr-adevar frumos al acestei cafenele…
  Dar se pare ca la noi, asta e o afacere pe care putini stiu cum sa o conduca.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.