Bucharest Ring

0

In acest week-end (18-29 mai) strazile Bucurestiului gazduiesc Bucharest Ring, singurul traseu din sud estul Europei.Traseul se va desfasura in jurul Casei Poporului si va avea lungimea de 3180 de metri.
Pilotii romani, Claudiu David si Mihai Marinescu vor participa pe o masina Dodge Viper Coupe.
Au inceput deja pregatirile pentru amenajarea pistei. Va fi turnat un asfalt special pe treseul desenat de arhitectul german Hermann Tilke. Organizatorii prognozeaza participare a 75.000 de spectatori . Cei care se simt VIP-uri au ocazia sa stea intr-o tribuna speciala in care biletul costa de doar 800 de euro. In acest pret intra si un tur de circuit intr-o masina de concurs prevazuta cu doua locuri.
Paddock-ul va fi amplasat in Piata Constitutiei si pe Bulevardul Unirii pe o suprafata totala de aproximativ 40.000 mp, fiind inconjurat de unele dintre cele mai importante cladiri din capitala. Circuitul stradal din centrul Bucurestiului este unul din putinele de acest gen din Europa si are urmatorul traseu: strazile din partea de est a Palatului Parlamentului, Bulevardul Libertatii (care va fi linia de start-sosire), se va face apoi dreapta pe Calea 13 Septembrie, se traverseaza strazile Uranus si Izvor, se coboara pe Bulevardul Natiunilor Unite pana la intersectia cu Bulevardul B.P. Hasdeu dupa care se merge pe langa Parcul Izvor pana la intersectia cu Bulevardul Libertatii.
Accesul in paddock poate fi facut contra sumei de 70 de lei.
Biletul pentru prima zi este de 35 de lei. Pentru weekend vor exista 4 tipuri de tribune: Tribuna Brinz(70 lei), Tribuna Argint(100 lei), Tribuna Aur (180 lei ), Tribuna Platina ( 250 lei).


Locatie: Casa poporului

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.