Bucate Unicate Romanesti, cu Dichis

0

Bucate Unicate va ureaza: LA MULTI ANI, ROMANIA, LA MULTI ANI, ROMANI! Editie speciala 4 decembrie: Bucate Unicate Romanesti, cu Dichis!

S-a implinit un an de cand Cafepedia desfasoara un concept unic in Bucuresti, marca inregistrata Cafepedia – Bucate Unicate. S-au implinit 37 de editii in care cam calatorit impreuna pe tot globul, am explorat arome, miresme, muzica si traditii din toate colturile lumii.

Miercuri, 4 decembrie, putem sarbatori impreuna acest periplu si poposim pe meleagurile unde ne-am nascut, unde am crescut si traim cu dragoste pentru familie, prieteni si aceste pamanturi frumoase si roditoare.

Si pentru ca zilele acestea sarbatorim Ziua Romaniei, Bucate Unicate lanseaza o editie speciala Bucate Unicate Romanesti, cu dichis! O seara a aromelor traditionale cu bucate savuroase,  un regal al aromelor si a celor mai speciale preparate romanesti. O seara in care muzica de pahar ne va invalui si incanta. Vom desavarsi seara cu prezentarea celor mai indragite soiuri de vin romanesc.
Cu dichis vor fi si tinutele de la partenerul IIANA care va fi prezent cu o expozitie cu vanzare de ii 100% made in Romania, la preturi promotionale!

Nu va lipsi tombola cu premii de la Bazarul cu Mirodenii, BeHugo, Imes distribution precum si ofertele speciale de calatorie de la GoTravel.

Distractia e garantata!

Locurile sunt limitate, rezervarile se fac telefonic la 0721 102 101, pana marti la pranz.
 

Data/Ora: 4 decembrie 2013, 20.00

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.