Bucate Unicate Portugalia, la Cafepedia Romana

0

Miercuri, 14 mai, Cafepedia Romana a pregatit o seara cu Bucate Unicate din Portugalia!

 

Pe langa aromele din Atlantic, bucataria portugheza ne surprinde cu influente mediteraneene.

 

De asemenea, este resimtita si prezenta fostelor colonii, in special in multitudinea de condimente folosite: piri piri, piper negru, scortisoara, vanilie, sofron, coriandru etc. Uleiul de masline este un ingredient de baza!

 

Bufetul va fi unul de tip bufet suedez cu 8 feluri de mancare (aperitive, feluri principale), desert, si un welcome drink la un pret unic: 60 lei.

 

MENIU: CALDO VERDE – supa de ceapa, cartofi si varza SALADA de PRESUNTO COMFIGOS – salata cu sunca afumata, smochine proaspete si mozzarela SALADA DE QUINOA COM CHOURICO – salata de quinoa si chorizo SALATA DE LULA COM BATATAS – salata portugheza de calamari si cartofi ARROZ DE PATO – orez cu rata si salam afumat ACORDA ALENTEJANA – mancare traditionala portugheza cu oua, paine si condimente ALHEIRA DE MIRANDELA – carnati in carne de vitel , pui, rata si iepure SARDINHAS ASSADAS – sardine la gratar

 

TRADITIONAL DESERT Nu uitati de tombola cu premii oferite de Bazarul cu Mirodenii ! Locurile sunt limitate – va rugam sa faceti rezervare la 0721 102 101.

 

 

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.