Broken Kristal

0

House-ul, muzica de club pe care toata lumea o simte. Cand s-a raspandit acest gen de muzica, era de asteptat sa se deschida cluburi  bazate doar pe acest stil.
Unul dintre cele mai cunoscute cluburi de acest gen este Kristal Glam Club.
Situat in cartierul Floreasca, are cateva review-uri destul de bune.
Locul este ok: mare, surprinzator fara probleme de ventilatie, cu muzica destul de ok. Dj-ii sunt foarte meseriasi si servirea este fara probleme. Chiar am putea spune ca acest club este perfect…FARA CLIENTI!!!
Preturile sunt destul de mari, si era evident ca o sa fie un club de fitze. Exista doua tipuri de femei acolo: Cele care au strans 6 luni sa plateasca intrarea, isi cumpra geanta Dolce&Gabana din Niro, fumeaza slims pentru ca au ele impresia ca sunt mai ”Cool”, alaturi de ”fetitzele lui tati”, la care banii sunt substituentul neuronilor.
Desigur barbatii acolo sunt toti la fel: cu vesnicii ochelari de soare la ochi (si injura cand se impiedica), uitandu-se dupa femei (de trebuie sa stai sa stergi in urma lor urmele de saliva), imbracati cu haine de firma (roz-pentru ca asa e trendul, desi e gay), si cu telefonul 3G de 1 metru in buzunar (n-as vrea sa spun pentru ce este substituent).
Fiecare dintre acestia (acestea) stau si simt muzica!  Singurele dati cand mai vin si oameni normali, este atunci cand mai vine un DJ din afara.
Clubul pare chiar foarte ok, ajungand la standardele europeene si occidentale.Totusi, daca va ganditi sa va duceti acolo, fiti pregatiti, este o mica Gradina Zoologica.


                                                              Luana G.


Locatie: CreamSideratii

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.