BCR open Romania 2007

0

Cea de-a XII-a editie a Turneului BCR open Romania 2007 are loc in perioada 8-16 septembrie. Anul acesta cea mai mare atractie va fi un meci demonstrativ feminin!
Martina Navratilova
si Monica Seles, doua dintre cele mai valoroase jucatoare din toate timpurile, au acceptat sa incruciseze rachetele pe zgura de la Bucuresti, pe 16 septembrie (ora 19.00), in ultima zi a concursului ATP din Capitala Romaniei. Pretul biletelor pentru acest demonstrativ este mai mult decat rezonabil, 50 lei, mai ales ca tichetele sunt valabile si la finalele de simplu si de dublu ale turneului BCR Open Romania.
Turneul de Tenis BCR Open Romania 2007 va incepe si in acest an cu meciurile de calificari care se vor desfasura in zilele de 08 si 09 septembrie 2007.
Printre participanti se numara:  Albert Montanes, Andreas Seppi, Carlos Berlocq, Diego Hartfield, Evgeny Korolev, Filippo Volandri, Florent Serra, Florian Mayer, Gilles Simon, Guillermo Garcia-Lopez, Igor Andreev, Janko Tipsarevic, Jose Acasuso, Jurgen Melzer, Kristof Vliegen, Marc Gicquel, Nicolas Almagro, Nicolas Lapentti, Oscar Hernandez, Philipp Kohlschreiber, Potito Starace, Sergio Roitman, Werner Eschauer.


Pretul biletelor in perioada 08 – 16 septembrie este:
8-9 septembrie       5 RON
10-11 septembrie  10 RON
12-13 septembrie  15 RON                              
14 septembrie       20 RON
15 septembrie       25 RON
16 septembrie       50 RON

Detalii suplimentare


Locatie: Arenele BNR

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.