BarbieritDeLux.ro

0

De mai mult de doua secole, Truefitt & Hill a oferit domnilor rafinati numai cele mai bune produse si servicii de ingrijire personala dandu-le posibilitatea de a arata si se simti la cele mai inalte cote.
De la gama sa de produse exceptionale, trecand prin serviciile legendare de barbierit, s-a creat o mostenire si un simt al inovatiei care astazi recomanda Truefitt & Hill ca lider mondial al ingrijirii barbatesti, pe care il veti regasi pe BarbieritDeLux.ro. Numai la Truefitt exista un astfel de simt al istoriei la fiecare pas.

BarbieritDeLux.ro

In tot acest timp, Truefitt a fost purtatorul a numeroase sigilii regale si avand ”mandat regal” , si este inca invidiata de catre alte saloane de barbierit mai putin recunoscute.
Legatura barbierilor companiei Truefitt cu Monarhia se pastreaza si astazi, acestia vizitand Palatul Buckingham sau Castelul Windsor pentru a-l asista pe Majestatea Sa, Ducele de Edinburgh, in timp ce alti membri ai Familiei Regale si ai domeniului Regal viziteaza locatia Truefitt & Hill din strada St. James, Londra.

Rasfoind cartea de oaspeti Truefitt este ca si cum ai citi numele scrise in lista ‘Who’s Who’ a unei societati alese si numele celor care au scris istoria lumii. Truefitt & Hill au fost onorati sa includa in clientela lor majoritatea barbatilor din Familia Regala Britanica incepand cu George al III-lea, precum si numeroase alte fete regale europene, politicieni faimosi ca William Gladstone, Ducele de Wellington, Sir Winston Churchill si Maresalul Viconte Montgomery of Alamain.

Multe alte figuri legendare din lumea artelor ÅŸi divertismentului, care de asemenea s-au bucurat de legendara atingere Truefitt, ii includ atat pe Charles Dickens, William M. Thackeray, Lord Byron, Beau Brummell, Oscar Wilde, Alfred Hitchcock, Lord Laurence Olivier, Danny Kaye, cat si pe celebrii John Wayne, Frank Sinatra, Stewart Granger, Fred Astaire si Cary Grant.

Barbieritdelux.ro, importatorul oficial Truefitt&Hill in Romania, va invita sa descoperiti varietatea de produse pentru barbierit: creme si sapunuri pentru barbierit, selectia de aftershave-uri, balsamuri pentru dupa barbierit si apa de colonie, rafinatele pamatufuri pentru barbierit confectionate manual cu par natural de bursuc, produse pentru ingrijirea fetei si parului, seturi de cadouri, accesorii pentru barbierit, si multe alte produse destinate unui barbierit traditional perfect.

 


 

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.