Balul Bucurestiului Interbelic

0

Fundatia Calea Victoriei si Cercul Militar National organizeaza, in 27 mai, Balul Bucurestiului Interbelic.

Evenimentul nu propune doar o placuta calatorie in timp sau un prilej de socializare, ci mai ales o prezentare a istoriei bogate, a frumusetii arhitecturale si a fermecatoarelor povesti din Bucurestiul interbelic.

Pentru a intra mai usor in atmosfera perioadei interbelice, invitatii sunt rugati sa poarte costumatie care sa aminteasca de elegantele timpuri ale Bucurestiului de altadata.

Ansamblul Artistic al Armatei va intretine atmosfera Balului cu muzica specifica perioadei interbelice, iar Cercul Militar National va asigura variate feluri de mancare.

Programul artistic al evenimentului va cuprinde:
– muzica live din perioada interbelica (romaneasca si internationala): foxtrot, charleston, tango si vals, precum si inregistrari ale unor melodii celebre din anii 20-30;
– mic spectacol – cantece celebre din vechiul Bucuresti, interpretate de un grup de absolvente ale UNATC Bucuresti
– dans – atmosfera va fi animata de catre coregrafi, dansatori si actori care vor invita publicul sa incerce dansurile vremii;
– proiectii cu imagini (fotografii vechi si noi, gravuri si tablouri) din Bucuresti care sa atraga atentia asupra frumusetii si patrimoniului arhitectonic valoros si variat al Capitalei.

Deoarece locurile sunt limitate, participantii sunt rugati sa isi trimita inscrierile la adresa: bal@victoriei.ro

Evenimentul este organizat de Fundatia Calea Victoriei in colaborare cu Cercul Militar National, sub egida Bancii Nationale a Romaniei si a Ministerului Culturii si Patrimoniului National.

Data/Ora: 27 mai, 20.00
Sala:Bizantina, Norvegiana, Gotica
Pret bilet: 150 ron/persoana

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.