Balul Balurilor – Miss Studentie 2007 – Stefan Banica Jr. si Activ fac atmosfera!

0

La Balul Balurilor, petrecerea tuturor studentilor din Bucuresti, se numara bobocii cei mai frumosi, cei mai destepti, cei mai cei din toata elita studenteasca. Nu ai cum sa ratezi evenimentul anului organizat cu Orange, Sony Ericsson si Nescafe, doar pentru tine, student din Capitala intreaga! Distractia incepe in Kristal Glam Club, pe 29 noiembrie, ora 21.00, cu Stefan Banica Jr. si Activ in rolurile principale. Atmosfera va deveni cu totul ”incendiara” cand pe scena vor urca baietii de la Flamingo Boys, in premiera la un Bal al Bobocilor.


”Dementii” Buzdugan si Morar prezinta intregul show.


Biletele costa doar 20 RON in conditiile in care concertele cu Banica Jr. sunt deja ”sold-out” la preturi de patru ori mai mari. Bilete se pun in vanzare la parter in cladirile Comertului (Bastiliei) si Ciberneticii de la ASE, in Piata Romana, precum si in Universitatea din Bucuresti, Facultatea de Drept, in Politehnica, Medicina si universitatile particulare.


Pentru mai multe detalii intrati pe www.balulbobocilor.ro.


Dupa zeci de Baluri ale Bobocilor organizate in aceasta toamna cu sprijinul Orange, Sony Eriscsson si Nescafe, Balul Balurilor promite sa fie ”cireasa de pe tort”, cea mai tare petrecere pentru studenti din 2007.
Site-ul dedicat acestor evenimente www.balulbobocilor.ro, are deja peste 15.000 de membri care formeaza cea mai tare comunitate online de divertisment pentru tineri. De aici, studentii pot descarca poze de la balurile organizate pana acum, pot vota cea mai ”miss” dintre ”miss” si pot interactiona cu alti studenti de la toate facultatile din Bucuresti.


Data/Ora: 21:00
Cu:Stefan Banica Jr. si Activ in rolurile principale
Locatie: Kristal Glam Club

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.