BALETUL IMPERIAL RUS – “Romeo si Julieta”

0

In data de 9 mai, la Sala Palatului Bucuresti, cu incepere de la orele 20:00, Vreau Bilet si Universal Entertainment prezinta, in premiera nationala un spectacol amplu de exceptie sustinut de BALETUL IMPERIAL RUS – ROMEO si JULIETA.


Pentru prima data, dupa 4 ani, scena Salii Palatului din Bucuresti va gazdui pe 9 mai, un spectacol de balet cu orchestra in fosa dirijata de maestrul VALERIY KRITSKOV.
Reprezentatia de exceptie, va fi sustinuta de unii dintre cei mai buni balerini ai lumii.


Format din 45 balerini de cel mai inalt nivel artistic,multi dintre ei sunt castigatori ale unor prestigioase concursuri de balet.
BALETUL IMPERIAL RUS a fost creat in 1994 din initiativa Mayei Plisetskaya, care pana in 2004 a fost Presedinta sa de Onoare si Consilierul General. Director Artistic al Baletului este Gediminas Taranda care, inainte de a crea compania, a fost solist principal al Teatrului Balsoi din Moscova si a urmat cariera de coreograf sub indrumarea lui Yury Grigorovich.


Coregrafia acestui balet a fost creata de catre Nikolay Androsov special pentru Baletul Imperial Rus si pentru prim solistii sai: Maya Plisetskaya si Gediminas Taranda. Premiera sa a fost in Japonia (Tokio) in 1996, si a cucerit pana in present publicul din intreaga lume.


Pret bilete: V.I.P. – 230RON
Cat. I – 190RON
Cat. II – 150RON
Cat. III – 100RON
Cat. IV – 80RON


Data/Ora: 20:00
Locatie: Sala Palatului Bucuresti

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.