Avantajele casetelor luminoase din publicitate

0

Casetele cu lumini LED sunt recunoscute pe scara larga ca fiind printre cele mai eficiente medii publicitare disponibile. Afisele promotionale si semnalizarea corporativa – care utilizeaza combinatia de iluminare si culoare – sunt mult mai susceptibile de a atrage atentia unui potential client decat ar face-o un afis sau un semn neiluminat.

Studiile de piata au aratat ca publicitatea iluminata atrage un nivel mult mai ridicat al clientilor, permite procesarea mai rapida a informatiilor si ofera o crestere semnificativa a vanzarilor in comparatie cu publicitatea neiluminata.

De ce sa folositi casete luminoase LED in loc de iluminat fluorescent?

Publicitatea iluminata traditionala utilizeaza iluminarea fluorescenta pentru litere. Progresele in tehnologia casetelor usoare au condus la o modalitate mai buna de a va comercializa afacerea in spatii fizice – adica prin utilizarea casetelor cu lumina LED.

Iata cele mai mari avantaje ale utilizarii casetelor luminoase, cu lumina LED fata de casetele luminoase fluorescente standard:

Consum redus de energie

Diodele cu lumina (LED) consuma mult mai putina energie decat omoloagele lor fluorescente. Ei folosesc doar o fractiune din energia electrica necesara pentru a alimenta luminile fluorescente pentru a produce o iluminare chiar mai puternica.

Eficienta energetica a luminilor fluorescente este afectata drastic de dimensiunea si forma lor. Filtrele de culoare sunt necesare daca doriti ca o caseta luminoasa fluorescenta sa produca culori specifice, care se adauga la costul general de instalare. Trebuie sa luati in considerare diferite grade de consum de energie, in functie de factorul de forma al casetei luminoase, nu este o preocupare pentru luminile cu LED-uri.

Intrucat casetele luminoase sunt de obicei puse in functiune atata timp cat afacerea dvs. este deschisa, este mai logic sa folositi casetele iluminate cu LED daca doriti sa va mentineti factura la electricitate cat mai mica posibil.

Speranta de viata mai lunga

Luminile cu LED pot dura pana la aproximativ 35.000 pana la 50.000 de ore de utilizare. In comparatie, lumina fluorescenta medie va fi folosita doar timp de aproximativ 10.000 pana la 15.000 de ore.

Luminile cu LED-uri ajung la sfarsitul duratei lor de viata fara a fi necesara multa intretinere, in timp ce luminile fluorescente trebuie schimbate in mod constant cu altele noi pentru aceeasi perioada de timp.

Cand luminile LED incep sa nu functioneze din cauza utilizarii, acestea devin mai slabe cu timpul. Luminile fluorescente, de obicei, se sting brusc odata ce au atins limita de utilizare. Veti sti cand trebuie sa inlocuiti casetele luminoase cu LED. Esecul casetelor luminoase fluorescente va poate surprinde si va poate lasa afacerea literalmente in intuneric.

Durabilitatea deosebita a luminilor LED se extinde la rezistenta la socuri. Intrucat casetele luminoase sunt in general plasate in spatii in care pot intra in contact cu oamenii, va trebui sa va asigurati ca acestea pot rezista posibilitatii reale de a fi lovite sau de a exista orice alt tip de incident. Luminile LED pot absorbi impactul spre deosebire de luminile fluorescente, care sunt relativ fragile.

Magazinul atlasms.ro ofera cele mai bune casete luminoase la preturi avantajaose!

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.