Atma – Live Set

0

Web Club va invita vineri 7 septembrie incepand cu ora  23:00 la un eveniment de care se face vinovat ATMA.
Andrei Oliver Brasovean cunoscut ca si ”ATMA”
este originar din Transilvania, Romania. Incepand ca producator de muzica techno si trance inca din 1991, este unul din pionierii muzicii electronice est-europene. In ’95-’96 a inceput sa produca Goa Trance si sa organizeze mici petreceri. In aproape 14 ani de productie muzicala, Atma a produs sub diferite nume/colaborari: Atma $ R’tur, Ravana, Lunatic Asylum, Raving Minds, Andy Hype, Atma & Styx.
Primul album solo intitulat ”Beyond Good & Evil” a fost lansat in Dec 2006 la Geomagnetic TV. Are deasemenea alte productii la case de discuri ca: Ov-Silence, Skills rec, Roton, Yellow Sunshine Exposion, Media Services (Sony Music), Cytopia Rec, Sith Rec, Dreamtime Rec, GeomagneticTv.
Pe langa proiectele trance, Atma lucreaza ca si compozitor si inginer de sunet pentru formatii comerciale (house, techno, dance, pop, rock, hip hop..) si deasemenea ca producator de coloana sonora pentru film, teatru si orchestratii.
Pe scena internationala a luat parte la festivaluri si petreceri prin toata Europa: Germania, Elvetia, Austria, Bulgaria, Romania, Macedonia, Serbia, Emiratele Arabe Unite.


Data/Ora: 23;00
Locatie: Web Club

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.