ART JAZZ CLUB

8

ART JAZZ CLUB incearca sa redea adevarata valoare a sunetului – catifelat si straniu, pe alocuri, viu in cel mai adevarat sens al cuvantului, cald si proaspat, armonios amplasat intr-un program fluent, cu influente etno si improvizatii de mare clasa.

Share.

8 Comments

 1. a t e n t i e !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  ocoliti acest club! de furaciosi si mincinosi!!!!
  Pun afise false la intrare sa atraga clientii ! Intri, platesti intrarea faci consumatie si cand vezi ca nu canta cine scria pe afis iti ceri banii inapoi ,nu?Asa procedeaza orice om normal si astepti de la conucatorii clubului sa-ti ceara scuze,sa-ti dea dreptate cand le arati afisul(nu sa-l rupa si sa-l arunce dupa bar cum au facut ei !!!!!!) si sa-ti inapoieze banii(care nu sunt putini) .Dar nu,esti luat la misto,esti intrebat daca te-ai uitat pe site-ul lor(unde de fapt nu gasesti nici un program), tu le spui ca ai venit intamplator(mai exact veneam de la un film si ne-am oprit acolo)si bineinteles cuvantul magic banii nu-i primiti inapoi !!!!
  DECI: O C O L I T I A C E S T C L U B N E N O R O C I T !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. am observat ca te-ai straduit din rasputeri sa iti povestesti of-ul pe mai multe site-uri:))
  Lucrurile nu au stat chiar asa:) Ar trebui sa-ti amintesti (si cred ca daca faci un efort vei reusi) ca afisul de care vorbesti avea ALTA DATA, si nu aceea din ziua in care ti s-a intamplat nenorocirea si ar trebui sa-ti mai amintesti ca ai avut marea revelatie ca nu este Gyuri pe scena, dupa ce se terminase deja prima parte a concertului…
  Nu as vrea sa pun paie pe foc, dar totusi…pasiunea naucitoare cu care te-ai aruncat asupra tastaturii, merita, nu-i asa, si un feed-back.
  La multi ani si sa auzim de bine!:))

 3. Din pacate acest loc trebuie salvat de patronii sai! Cineva, si eu cred ca proprietarul/proprietarii a stricat tot farmecul locului. de vreun an de zile, repetat, am fost agresata de grobianismul omului de la intrare care taie bilete, de prostul gust si tupeul, uneori, al picturilor expuse, de fetele suparate ale fetelor care servesc si care sunt in stare sa mute 2 persoane care asculta muzica de 1 ora impreuna cu altele pentru a face loc unor oameni care nu au fost refuzati la intrare din lipsa de locuri pentru ca trebuie vandute bilete, nu-i asa, de nesimitirea de a trece pe nota alte preturi decat cele din menu, de a cere mai mult pentru rezervare decat se spune la telefon si multe altele. Din pacate tratamentul este nesimtit si nu are ce cauta intr-un loc in care canta oameni extraordinari. Pentru ei suporti nesimtirea dar zau ca nu mai des de o data la trei luni!Ma intreb daca se poate face ceva cu locul acesta si cu oamenii care, de fapt, siguri ca au clienti, isi bat joc de jazz, de oamenii care canta si de clienti.

 4. Hai, mai lasati-o cu commenturi de genu’ ocoliti acest club.
  Clubul este foarte tare, muzica de acolo si artistii care o canta sunt extraordinari….. si chit ca staff ul nu se ridica nici pe aproape la nivelul muzicii de calitate, merita suportat cu toate fazele lor de prost gust

 5. este incult nu stim cat de prost etecdasa iei poeziile lui eminescu sunt pline de greseli gramaticale daca le putem zice asagramatica actuala este f tampita si este inventata de unii cu capul mare ce au construit un invatamant de rahat in romania

 6. Marcel, apeleaza la opc ca e reclama mincinoasa. Oricum, mersi de info, stiu ce o sa evit. Mihaela, ai aratat ca omul are dreptate cu ce se plange. Mai bine nu scriai.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.