69 Comments

 1. FULOP IOANA on

  Doresc sa stiu care este situatia dosarelor depuse in vederea acordarii vizei pentru Canada, pentru FULOP IOANA si FULOP ATTILA

 2. Milena Perpelea on

  As vrea sa stiu care este adresa Ambasasei Canadei la Bucuresti, pentru a depune actele pentru obtinerea unei vize turistice.

  Multumesc

 3. Buna,
  as avea si eu nevoie de putin ajutor.
  Doresc sa obtin o viza de turist si as dori sa stiu care sunt mai exact actele necesare si care este programul de lucru al Ambasadei .Sunt din Satu Mare si nu as vrea sa bat un drum inutil pana la Bucuresti.
  Astept raspuns daca ma puteti ajuta.Va multumesc!

 4. buna ziua, sunt cetatean roman, de meserie profesor de muzica, doresc va rog frumos sa-mi spuneti unde pot sa ma adresez in legatura cu cautarea unui loc de munca in domeniul meu, in canada, doresc sa muncesc acolo si sa locuiesc totodata, multumesc

 5. AURICA GLIGOREA on

  AS DORI DACA SE POATE SA IMI INDICATI ADRESA EXACTA A AMBASADEI CANADEI DIN BUC.SI CUM SE POATE AJUNGE DIN GARA DE NORD .INTRUCIT PE NET SE POATE GASI DOAR ADRESA VECHE…DEPE N IORGA.
  VA MULTUMESC SI ASTEPT UN RASPUNS .

 6. serbanescu stefan on

  buna ziua,daca sunteti amabili sa imi spuneti ce acte imi trebuie pt a vizita o prietena din canada(montreal)cetatean canadian,si ce costuri imi trebuie pt a abtine viza? nu acelosi lucru cu cei care vor sa emigreze acolo nu? pt ca eunt student si vreau sa stau acolo doar pe perioada vacantei de vara.mi-ati f de mare ajutor daca mi-ati spune,caci eu nu am gasit pe net doar despre cei care vor sa emigreze acolo..

 7. Tereza Balog on

  Am depus actele pentru viza de turist la sediul ambasadei in 12 mai 2008 si mi-a fost retinut pasaportul acolo pana sosesc analizele medicale – efectuate in noiembrie 2007 in Canada – de la Mississauga, urmand ca pasaportul sa -mi fie expediat prin curier postal. Va rog sa-mi scrieti care este situatia ?
  Va multumesc,
  Tereza

 8. vinteler gabriela on

  M/ar interesa in cat timp se obtine viza de turist in canada. Fiica mea este eleva si doreste sa/si petreaca vacanta de vara la rudele din Canada.
  Cu multumiri

 9. As vrea sa interesez adresa exacta a Ambasadei Canadian.Cum se poate ajunge,de la Gara de Nord?Exact acte necesare pentru viza!Multumesc frumos

 10. As dori sa stiu cum pot intra in audienta la ambasada canadei pentru a emigra profesional.urgent astept raspuns.

 11. DOGIOIU ION on

  Buna ziua,
  As dori sa stiu care este situatia dosarelor depuse in data de 15.07.2008 , in vederea acordarii vizei pentru Canada, pe numele DOGIOIU ION si DOGIOU ALEXANDRA.

  Cu stima,

 12. dogioiu ion on

  Revin cu intrebarea , in ce statiul sunt dosarele pentru obtinerea vizei de turist Canada, pe numele DOGIOIU ION si DOGIOIU ALEXANDRA, avand in vedere ca sunt depuse inca din data de 15.07.2008.
  Multumesc

 13. loredana on

  Buna ziua ,daca parintele vine in vizita in canada pe o perioada de 6 luni-1an si se reintoarce in romania, as dori sa stiu care este perioada minima de sedere in romania pentru a putea sa revina in canada , dupa cat timp as putea depune o noua cerere pentru viza de turist in cazul in care are o viza cu o singura intrare , dar in cazul celei cu intrari multiple?
  multumesc

 14. Hanga Alina on

  Buna,
  As dori sa stiu care sunt actele necesare pentru a obtine viza pentru Canada si daca este nevoie de programare.
  Numai bine,
  Alina

 15. Buna ziua,
  va rog sa ma informati ce trebuie de facut si care documente sunt necesare pentru a pleca in Canada?
  Eu sunt cetatean al Republicii Moldova, am 23 ani si as dori sa plec in Canada pentru trai si munci in Canada.
  Astept raspunsul dumneavoastra!
  Merci!

 16. Buna ziua!
  As dori sa aflu ce acte am nevoie pt a pleca in canada in calitate de turist.
  Va multumesc anticipat!

 17. Udvar Lizeta on

  Am depus actele pt viza de canada si am primit un tel de pe numaru 0213075000 sa-imi vetific email dar nu am primit nimic. Va rog cnfirmati despre ce e vorba. Multumesc.

 18. chidu ana on

  sunt din bucuresti este posibil sa se ridice vizele pentru canada anul acesta multumesc

 19. peter irina on

  Buna ziua. As dori sa aflu ce acte imi trebuiesc pentru a pleca la munca in canada. Va multumesc

 20. ioan- daniel munteanu on

  Cu tot respectul, va salut!
  Doresc sa stiu ce acte imi trebuiesc, daca vreau sa imi aduc copii in Canada, copii fiind minori iar eu de patru luni in Canada.
  Va multumesc anticipat pentru raspunsul pe care o sa mi-l dati!
  va urez sanatate.

 21. Ion Florentina Mihaela on

  Buna ziua. As dori sa stiu si eu unde trebuie sa intru pentru vedea daca a fost aprobata o viza pentru canada sau nu. Am inteles ca introduc numele si imi da raspunsul.

 22. Am si eu o intrebare ,inainte de toate ce studii minime trebuie sa aibe o persoana pt a putea emigra….am auzit o gramada de variante ca fara facultate cica nu se poate….dar daca cineva are doar liceul si bacu inseamna ca nu are sanse?….doar poate sa mai faca acolo cursuri ca sasa cam nimic din scoala facuta aici nu e recunoscut (aproape nimic)…multumesc si astept raspuns

 23. sint absolventa a facultatii de inginerie eonomica si asi vrea sa stiu ce acte imi trebuie pentru a merge in Canada

 24. Cristea Carmen on

  Si eu as dori sa stiu cum se ajunge de la Gara de Nord la ambasada. Va multumesc anticipat!

 25. Badiu Ana on

  Buna ziua, ma numesc Badiu Ana si impreuna cu fiul meu Badiu Admiel Ionatan am parcurs etapa analizelor medicale pe data de 09. 09. 2009. As avea rugamintea, daca se poate sa fiu anuntata in ce data trebuie sa ma prezint pentru obtinerea vizeu pentru Canada. Va multumesc anticipat.

 26. ghinea carmen gabriela on

  BUNA ZIUA AS DORI VA ROG SA STIU CAND VOI PUTEA FI CHEMATA PT A MI SE ACORDA VIZA PERMANENTA.SUNT INSARCINATA SI IMI E FOARTE GREU FARA DOCUMENTE.VA MULTUMESC

 27. ghinea carmen gabriela on

  buna ziua! va deranjezn legatura cu dosarul pe numele de ghinea carmen gabriela in ceea ce priveste acordarea vizei permanente.sunt insarcinata si am nevoie de documente.va multumesc

 28. Marius L. on

  Buna ziua! As vrea sa stiu si eu cum se procedeaza pt a pleca in Canada, ce acte si suma de bani mi-ar trebui pt asta. Va multumesc anticipat !

 29. Am 52 de ani doresc sa insotesc si sa ingrijesc o persoana bolnava care are deja viza pentru Canada fiica ei locuind acolo.Se poate obtine o viza de insotitor? Ce documente sint necesare?

 30. `Marcu Anca on

  As dori sa stiu ce acte mi-ar trebui mie si fratelui meu pentru a merge in Canada la fratele nostru de acolo bine el este acolo infiat si mama lui vrea sa mergem in vizita. Va multumesc!

 31. tudose marlena on

  as dori sa stiu care este site-ul Ambasadei ,pentru a trimite formularele ,pentru obtinerea vizei turistice Va multumesc

 32. Buna ziua, as dori sa stiu ce acte sunt necesare pentru obtinerea vizei de turist pentru Canada, avand in vedere ca sunt studenta si doresc sa mi vizitez prietenul stabilit acolo cu familia.Doresc sa plec pe perioada vacantei de vara(iulie-octombrie) si as vrea sa stiu cu cat timp inainte ar trebui sa despun dosarul pentru acordarea vizei.Va multumesc anticipat!

 33. victoria on

  buna ziua dorim sa pleca cu familia in canada ma interesiaza ce acte ne trebuie daca noi avem pasapoarte rominesti va multumesc antiipat

 34. Buna! As dori sa stiu de ce este nevoie pentru a obtine viza turistica pentru canada? O pot obtine daca merg la niste prieteni doar, si nu sunt rude?

 35. fluturas cristina on

  sunt fluturas cristina caut de munca in canada,stiu sa fac curatenie in hotel,stiu sa fac gradinar,la livada,sa calc,sa fac constructor,sa stau cu cei batrani,sunt o fata onesta,pe unde am muncit toata lumea a fost multumita de mine,nu am dezamagit pe nimeni,muncesc in italia de 5 ani si mi-ar placea sa muncesc in canada deoarece e o tara frumoasa

 36. As dori sa stiu ce acte sunt necesare pentru obtinerea vizei de turist in canada.
  Fiul meu este plecat de 6 ani si as dori sa-l vizitez.

  Va multumesc pentru amabilitate

 37. rotariu daniela on

  doresc sa stiu daca am nevoie de imputernicire tradusa in engleza pentru a putea merge in vizita in canada cu fiica mea minora,

 38. Buna ziua! As vrea sa stiu si eu cum se procedeaza… pt a pleca in Canada, ce acte si suma de bani mi-ar trebui pt asta. Va multumesc anticipat !
  si de unde pot procura formularele si unde sa le trimit

 39. Felicia T. on

  Buna ziua. Locuiesc in Canada de 6 ani. Mama mea e in Romania si vrem sa ne viziteze. Am auzit ca nu mai e nevoie sa mearga la Ambasada pentru obtinerea vizei. Ce formular trebuie completat si cum trebuie procedat? Multumesc.

 40. Buna,as dori sa stiu de unde pot descarca modelul de cerere pt. a obtine viza de turist pt.Canada si care sunt si celelalte acte necesare.Multumesc!

 41. buna , as dori sa stiu daca pot fi infiata de rudele mele care detin cetatenie canadiana de f multi ani – eu fiind o persoana majora.
  va multumesc.

 42. IULIANA COZMA on

  Buna ziua sunt interesata de emigrare, mentionez ca sora mea e cetatean canadian si as dori sa stiu ce acte imi sunt necesare si de ce suma de bani ar trebui sa dispun,eventual un nr. de telefon unde as putea obtine mai multe informatii .Multumesc anticipat

 43. IULIANA COZMA on

  Buna ziua sunt interesata de emigrare, mentionez ca sora mea e cetatean canadian si as dori sa stiu ce acte imi sunt necesare si de ce suma de bani ar trebui sa dispun,eventual un nr. de telefon unde as putea obtine mai multe informatii .Multumesc anticipat

 44. cristina on

  Buna ziua!
  Doi pensionari sot-sotie,vor sa mearga in vizita la copii in Canada.As dori sa stiu daca se accepta pasaportul temporar simplu sau este nevoie de pasaportul electronic,de unde pot descarca modelul de cerere si ce acte mai sunt necesare in vederea obtinerii vizei.Va multumesc!

 45. Victoria on

  Buna, ma numesc Victoria, sunt cetatean moldovean, dar de curind am redobindit si cetatenie romana.
  Vreau sa aplic dosarul pentru o viza de turist in Canada pentru 2 saptamini.
  Va rog foarte mult sa-mi spuneti
  1) ce acte sunt necesare pentru a depune dosarul
  2)care acte trebuie legalizate,
  3) care acte trebuie traduse in ingleza,
  4)care trebuie prezentate in copie simpla si care in original. Va multumesc frumos!!

 46. ciurariu carmen-violeta on

  buna ziua,
  in urma dosarul lui de parenare depus de sotul meu in Canada ,am obtinut certificatul de selectie pentru Quebec.As dori sa stiu ce fac mai departe pentru a primi cat mai repede viza in pasaport?
  Ar fi cel mai frumos cadou de Craciun,mai ales ca nu mi-am vazut sotul de aproape un an.
  multumesc

 47. stefania on

  buna ziua ! sunt permanent rezident in canada in urma cu 2 luni am aplicat pt reintregire de familie mai exact pt sotul meu ,am primit acceptarea din partea canadienilor si am fost anuntati ca actele s-au trimis la bucuresti la visa office mai are cineva idee cat ar mai dura ?
  multumesc

 48. doresc sa intru in posesia cererii ce trebuie complectata pt. viza de vizitarea copilului in Canada.Va multumesc mult

 49. doresc transmitator fm,al meu mi s a rupt zliele trecute si chiar vroiam sa imi cumpar si daca a aparut pe aici prin site vreau sa il iau daca se poate,un nr. de tel daca se poate sa imi trimiti prin email.Multumesc Anticipat!!!!

 50. Numele tau on

  as dori sa aflu mai multe inff despre formular daca ma poate ajuta cinva va multumesc

 51. buna ziua, va rog mult am nevoie de o informatie ,pentru vizitaor visa cu intrari multiple cat de recente trebuie sa fie actele care se aplica ,daca deja le am de o luna le mai pot trimite prin DHL ,sau imi trebuiesc altele recente? Va multumesc

 52. Buna ziua!Fiul meu locuieste in Canada de 5 ani si vreau sa-l vizitez.Am auzit ca nu mai trebuie sa merg la Ambasada pentru obtinerea vizei.Ce formular trebuie sa complectez si cum trebuie procedat?
  Multumesc!

 53. Buna ziua, in legatura cu obtinerea vizei turistice pentru Canada, as avea o intrebare.

  Invitatia imi este trimisa de catre un prieten, fara nicio legatura de familie, ci doar un simplu prieten.

  Ar putea acest motiv fi un impediment in eliberarea vizei?

  Multumesc.

 54. in legatura cu viza temporara.as vrea sa stiu daca pot obtine o viza temporara pentru copilulmeu care este in romania parinti sintem acceptati in canada.in citeva luni o sa primim rezidenta canadiana si este inclus si copilul minor care este in romania cum putem sa obtinem o viza pentru a ajunge in canada in vizita la parinti .va multumesc

 55. Laura Popa on

  buna ziua.ajutati-ma va rog.am doi copii minori si ma voi casatori cu un cetatean canadian dar imi va face numai mie sponsorare nu si copiilor mei.dupa ce voi avea dreptul de sedere,cum pot eu ca mama sa imi aduc copiii alaturi de mine si cat de repede?va rog sa ma invatati ce trebuie sa fac

 56. Buna ziua,sunt cetatean canadian si as dori daca se poate sa imi spuneti care sunt pasii pt a veni o cunostinta cu viza de student ,dar sa studieze ultimul an de liceu si pe urma facultatea in Canada?Eu asigur cazare si masa pt studentul respectiv.Multumesc.

 57. Buna ziua,sunt cetatean canadian si as dori daca se poate sa imi spuneti care sunt pasii pt a veni o cunostinta cu viza de student ,dar sa studieze ultimul an de liceu si pe urma facultatea in Canada?Eu asigur cazare si masa pt studentul respectiv.Multumesc.

 58. buna ziua va rog daca imi puteti spune ce trebuie pt ami aduce soia si fetita in canada eu lucrez aici si am viza de lucru pe 2 ani sunt angajat cu NOC code and title 9619.este posibil sa imi aduc familia si cum mai exact?va multumesc mult

 59. Lepadatu Silvia on

  buna ziua, va rog sa-mi spuneti ce trbuie sa fac pt prelungirea vizei pt canada cu inca 5 ani? care sunt pasii de urmat? viza noastra expira in luna martie 2014, iar deplasarea noastra la fiul nostru care are si cetatenie canadiana, ar urma sa fie in luna octombrie sau noiembrie 2013….

 60. Lepadatu Silvia on

  buna ziua,,, va rog sa-mi spuneti care sunt pasii de urmat pt a obtine prelungirea cu inca 5 ani a vizei turistice pt canada?

 61. constantin boronea on

  Sora mea este stabilita in Canada din anul 1985 .Incepand din luna iunie a anului trecut 2012 nu mai am nici o veste de la ea.Doresc sa ma ajutati in a obtine informatii despre ea si fiul ei .Astept raspuns.Multumesc.

 62. Pot aplica pt viza de turist daca sotul meu e in canada..in conditiile in care am o alta aplicatie pt residenta permanenta?..dosarul de sponsorizare r drpus din 27 feb 2013 si aprobat in martie..

 63. Maria VISA on

  Buna ziua, sunt profesor universitar si merg la conferinta Urban Environmental Pollution in Toronto in perioada 12-15 2014 (ELS).
  Am o lucrare acceptata pentru prezentare.
  Va rog sa-mi spuneti ce documente trebuie sa prezint pentru a obtine viza pentru intrare in Canada.
  Multumesc anticipat.
  prof. univ.dr.Maria Visa

 64. Maria VISA on

  Buna ziua, sunt profesor universitar si merg la conferinta Urban Environmental Pollution in Toronto in perioada 12-15 2014 (ELS).
  Am o lucrare acceptata pentru prezentare.
  Va rog sa-mi spuneti ce documente trebuie sa prezint pentru a obtine viza pentru intrare in Canada.
  Multumesc anticipat.
  prof. univ.dr.Maria Visa

 65. Cristian Vasile Pintilie on

  Ma numesc Cristian Vasile Pintilie,sunt cetatean canadian si as dori sa stiu cum pot intra in audienta la Ambasada Canadei din Bucuresti pentru clarificarea unei probleme personale urgenta. Astept raspuns. Va multumesc!

 66. Buna ziua , va rog ajutati_ma cu un raspuns.
  Sunt casatorita in Mississauga Ontario, momentan sunt in Romania as dori sa applic pentru resident permanent nu stiu exact de ce acte am nevoie si daca inainte de a applica trebuie sa inregistrez casatoria .
  Va multumesc

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.