11 Comments

 1. Filipovici Gabriel on

  Buna ziua. V-am scris acest measaj deoarece nu am gasit nici un fel de raspuns la intrebarea mea. Am un prieten care este din Bulgaria si locuieste impreuna cu mine in Italia si dorim sa punem in aplicatie un plan de afaceri dar din cauza ca el nu stie deocamdata raspunsul la intrebarea mea..nu putem face nimic. Am cautat pe site-ul oficial al Ministerului Afacerilor Externe din Bulgaria sa vad pentru ce tari cetatenii bulgari posesori de Pasapoarte normale , pot calatori fara viza si in care din tari cetatenii bulgari au nevoie de viza. Va multumesc daca puteti sa ma ajutati si sa-mi comunicati unde as putea gasi o astfel de lista …dar cel mai mult ma intereseaza daca dupa intrarea Bulgariei in Uniunea Europeana cetatenii bulgari vor putea calatori fara viza in Serbia,Ucraina,Croatia,Slovenia,Japonia …intrucat eu si cu el vrem sa deschidem o afacere in care v-a trebui sa deschidem birouri in tarile precizate mai sus. Va multumesc si astept un raspuns de la dvs.

  Cu respect,
  Filipovic Gabriel

 2. AKSOY VALENTINA on

  va rog cu respect sa-mi rasoundeti la urmatoarea intrebare : sunt cetatean roman si sunt casatorita cu un cetatean turc.Dorim sa vizitam Bulgaria si nu stiu daca sotul meu are nevoie de viza pentru a putea intra in tara d-vs.Multumesc.

 3. Zaharia Viorel on

  Buna ziua.
  As dori o informatie daca se poate.
  Sunt cetatean roman si sotia mea este cetatean nigerian si am dori sa petrecem doua saptamani in Bulgaria.Sotia mea poate obtine viza de la dumneavoastra si daca da,in ce conditii ?
  Va multumesc.

 4. Diego Rodriguez on

  Buna ziua, sunt diego sunt un mexican, am 17 ani, si akuma locuiesc in romania. Vreau sa ma duk in grecia si trec prin bulgaria in autocar, si am auzit k am nevoie d viza d bulgaria sa trec prin bulgaria, pt k un colleg mexican ani trecut a vraut sa merg in grecia dar in bulgaria le a dat jos d autocar. Scz k eu nu vorbesc prea bn romana dar sper k ai inteleg. Multumesc!

 5. Sali Tatiana on

  Buna ziua. Am o intrebare cu privire la obtinerea vizei de tranzit prin Bulgaria pentru a ajunge in Turcia:
  Ma numesc Sali Tatiana, sunt din Rep. Moldova, casatorita cu un cetatian roman, rezidenta in Romania, momentan cetateana a Republicii Moldova. Am dori sa vizitam Turcia, trecand prin Bulgaria cu masina personala, dar in cazul meu nu stiu care este procedura cu viza. Cum procedez si de ce acte am nevoie pt a trece de frontiera bulgara fara probleme???

  In speranta ca-mi veti da un raspuns intr-un timp cat mai scurt, va multumesc anticipat si va urez o zi buna.

 6. marian ion on

  as dori si eu sa stiu cati k sunt din bucuresti pana la nisipurile de aur bulgaria

 7. ce acte imi trebuiesc pentru a iesi in bulgaria daca sunt cetatean strain cu permis de sedere in romania pentru o viza turistica

 8. Buna ziua!
  Scuze daca deranjez inutil, dar as avea o intrebare in ce priveste tranzitarea Bulgariei.
  Mentionez ca sunt in Romani cu viza in scop de studii, dar vreau sa merg in Turcia pentru vacanta.
  As vrea sa stiu de ce este nevoie (acte) sau unde trebuie sa merg pentru a solutiona problema.
  Va MULTUMESC ANTICIPAT!

 9. buna ziua.
  am si eu aceasi intrebare ca si multi altii:sunt cetatean moldovean si am permis de sedere,(pentru studenti)ce acte imi trebuiesc pentru a-mi face viza pentru bulgaria?sau nici numi trebue viza?trebuie sa plec cu firma de exercitiu a liceului la un targ international(activitate scolara)cum pot afla de ce acte mai am nevoie in afara de adeverinta de la scoala care dovedeste acest lucru?multumesc mult.

 10. ce acte necesare trebuiesc ptr a vizita bulgaria fiind cetatean starin cu permis de sedere in romania

 11. Sotul meu este cetatean marocanfara documente ue.trecind granita din turcia u a fost oprit de pol.in bulgaria.la cine pot apela pt a afla Ceva despre el.multumesc

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.