.
3

Alternosfera – concert în Club Quantic

0

Alternosfera va susține un concert în Club Quantic din București pe 21 decembrie 2023. Evenimentul face parte din turneul de promovare a recentului single lansat – “Aritmii”.

Alternosfera este o formație rock alternativ din Republica Moldova, fondată în 1998 în Chișinău. Trupa este cunoscută pentru fuziunea sa de sunete alternative, rock, post-rock și elemente de muzică tradițională moldovenească. Alternosfera a devenit una dintre cele mai apreciate și influente trupe de rock alternativ din spațiul ex-sovietic.

Bilete concert Alternosfera la Quantic
Acces General – 127,14 lei

“Aritmii” este cea de-a treia piesă lansată de pe viitorul album al formației. Anterior, Alternosfera a dezvăluit de pe acest material “Bonjour Madame” și “Imnuri de război”.

Prestaţia artistică, show-urile mereu explozive, energia debordantă şi numărul extrem de mare de fani prezenţi la concerte au făcut ca Alternosfera să devină un etalon pentru zona de rock şi alternative din România și Republica Moldova.

De-a lungul timpului, trupa a susţinut sute de concerte, lansând până în prezent 6 albume și un EP, printre cele mai cunoscute hituri numărându-se “Orașul 511”, “Wamintirile”, “Ploile nu vin”, “Flori de mai”, “Închisoarea albă”, “Haosoleum”, “Epizodia”.

Alternosfera și-a construit reputația și prin spectacolele lor live intense și captivante. Au avut numeroase apariții în cadrul festivalurilor și evenimentelor de muzică alternativă din regiune, câștigând admiratori din diverse medii culturale.

Printre albumele notabile ale trupei se numără “Orașul 511” (2005), “Epizodia” (2008), “Sonnet” (2013), și “Arhitectul din Babel” (2017). Alternosfera continuă să fie o prezență importantă în peisajul muzical alternativ și este considerată una dintre cele mai reprezentative trupe rock din Republica Moldova.

Membrii formației au avut în mod constant abordări experimentale și inovatoare în muzica lor, explorând teme precum identitatea, spiritualitatea și condiția umană. Versurile lor, adesea poetice și filosofice, au contribuit la popularitatea și impactul lor în rândul ascultătorilor.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.