Ai început să-ți amenajezi noua locuință? Alege cu atenție setul de masă și scaune!

0

Bucuria pe care o simți atunci când achiziționezi o casă nouă este unică, însă, odată cu această achiziție, vine și partea care poate fi de-a dreptul stresantă: amenajarea ei. Este normal să îți dorești un decor practic și în același timp estetic, iar pentru a-l obține, ai nevoie de piese de mobilier de calitate, potrivite pentru spațiul pe care îl ai disponibil în locuință.

De exemplu, poți alege de pe site-ul VreiMobila.ro un set masa si scaune pentru living care te va ajuta să creezi o zonă de relaxare în casa ta. Aici te vei putea bucura de momentele frumoase alături de membrii familiei tale și prieteni. Acest magazin online îți pune la dispoziție o gamă largă de seturi, astfel încât să poți alege modelul ideal pentru livingul tău.

Un set masă și scaune pentru living nu poate lipsi din casa ta, deoarece în jurul său îi vei putea reuni pe cei mai dragi oameni din viața ta. Imaginează-ți cât de frumoase vor fi sărbătorile de iarnă petrecute alături de familie și prieteni în jurul unei mese bogate în preparate delicioase!

Înainte să alegi un set, trebuie să ții cont de 3 aspecte: materialul, culoarea și dimensiunile. Acestea sunt elementele care te vor ajuta să iei o decizie bună în privința setului cu piese de mobilier pentru living.

Poți opta, de pildă, pentru un set de masă și scaune din lemn masiv de fag, care va trece cu brio testul timpului. Acesta are o durabilitate uimitoare, așa că te vei bucura mulți ani de achiziționarea sa.

set masa si scaune

În ceea ce privește culoarea, poți alege wenge, o nuanță rafinată care va putea fi integrată ușor în orice încăpere, sonoma, o nuanță modernă, sau poți opta pentru diverse combinații de nuanțe (alb și gri, negru și alb, galben si alb etc.). În funcție de alegerea ta, poți aduce o notă rafinată întregului decor al casei tale.

Nu uita, însă, să creezi un contrast între piesele de mobilier și pereți. În cazul în care vrei să achiziționezi un set cu piese de mobilier în nuanțe închise, pereții, gresia sau tapetul trebuie să fie în nuanțe deschise. În caz contrar, în loc să stai într-un mediu luminos, plăcut, vei lua masa într-o atmosferă apăsătoare.

Totodată, este foarte important să alegi un set de masă și scaune cu dimensiunile potrivite pentru livingul tău. Dacă această încăpere este de dimensiuni mari, atunci poți opta cu încredere pentru un set de 180 x 95 x 75 cm și 6 scaune tapițate. În cazul în care livingul nu este foarte spațios, atunci poți alege un set cu masă extensibilă de 120x150cm.

Ține cont de aceste aspecte și vei lua garantat cea mai bună decizie în privința setului de masă și scaune. Descoperă acum gama VreiMobila.ro și vei putea alege piese de mobilier realizate din materiale de calitate superioară, de care te vei bucura pentru o perioadă îndelungată de timp. Mai mult decât atât, acest magazin online îți oferă prețuri avantajoase pentru seturile de mobilă, dar și posibilitatea de a plăti în rate articolele de care ai nevoie!

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.