Agentia de proprietate industriala Rodall

3

Agentia de proprietate industriala Rodall este specializata in problematica proprietatii intelectuale, indeosebi pe ramurile: inregistrare marci, inventii, modele si desene industriale la OSIM sau international.

Agentia de proprietate industriala Rodall este specializata in Inregistrare si protejare marci, inventii si modele sau desene industriale precum si combaterea actelor de concurenta neloiala sau contrafacere. Agentia are birourile situate ultracentral in Bucuresti, pe Str. Polona 115. 

Compania are o stransa colaborare cu OSIM, fiind inregistrata ca agentie de proprietate industriala autorizata inca din anul 1991.

Daca aveti de inregistrat o marca, inventie sau desen industrial agentia Rodall este recomandata, cu servicii testate si garantate. 

Pentru orice inregistrare marca la OSIM, inregistrare desen industrial, logo, sau brevet de inventie, puteti contacta specialistii Rodall, consilieri autorizati in domeniul proprietatii industriale. 

 

Share.

3 Comments

  1. Artimeea on

    sunt curioasa…Daca sponsorizati tineri care vor sa faca bani pe propria lor creatzie….ca mine! Eu stiu sa desenez si caut un cumparator de schite (designe vestimentar)

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.