118 Comments

 1. utagigel on

  Va rog frumos sa ma informati daca am vreun tren pe ruta Romania(Bucuresti)-Polonia(Cracovia) si retur cit este costul unui bilet cum putem face rezervarile si in ce zile circula dar in luna ianuarie 2007.
  Va multumesc anticipat

 2. Bara Mariana on

  Va rog sa mi comunicati pretul unui bilet clasa I pt. A1621 Bucuresti-Sibiu, precum si pretul unui bilet clasa I pt.A1629 Sibiu-Bucuresti.
  Va multumesc

 3. VALENTIN on

  VA ROG SA-MI COMUNICATI DACA AM TREN PE RUTA BUCURESTI-SACUIENI(BIHOR) SI RETUR.VA MULTUMESC

 4. racz claudiu on

  As dori un bilet la rapidul bucuresti nord-timisoara nord de la ora 22.45 la vagon de dormit sau cuseta cu 4 locuri pe data de 19.02.2007. Va multumesc!

 5. Dinu Drazilov on

  Va rog sa-mi spuneti cum pot ajunge cu trenul din Timisoara pana in Atena Grecia si cat este pretul biletului la vagon de dormit dus intors! VA MULTUMESC!

 6. Si care , ma gor, sunt asa numetele servicii? – daca elementar- nu aveti o informatie macar referitor la programul de lucru- nemaivorbind de altele- halal – dormiti mai departe!

 7. Ghiulgiean Membulat on

  doresc sa-mi transmiteti trenul ce pleaca din Bucuresti spre Budapesta in data de 29.06.2007 si intoarcerea pe data de 01.07.2007 orele de plecare si sosire,si pretul biletului dus-intors.Multumesc mult

 8. rusu alin on

  Buna ziua. Am doua intrebari.
  1. Care este programul dvs?
  2. Biletul se poate cumpara cu mai putin de 24 de ore de plecarea trenului? Mai exact daca nu ajung astazi la dvs, maine dimineata pot sa-l iau pentru acceletul de la 20.45.
  Va multumesc

 9. CERNAHUZ IULIA CAMELIA on

  Va rog sa-mi comunicati pretul unei cusetept. 2 adulti +1 copil,(noi avand permis gratis clasa I), bucuresti- paralia katerini, pt. iulie 2007. Ma intereseaza si traseul, si mai ales daca exista tren direct.
  va multumesc pentru ambilitate!

 10. As vrea sa stiu daca in afara de rapidul 827 BUCURESTI N Sibiu mai este vreun tren/ legatura care sa ajunga mai repede de 5 ore la destinatie?
  nu sunt su trenuri intercity?

 11. Am luat un bilet de la dvs si intre timp a intervenit o problema si nu mai pot pleca.Pot da biletul inapoi si mi se vor innapoia banii (minus comisionul agentuiei).

  Astept un raspuns de la dvs.Intrebarea ar fi si daca il voi obtine pentru ca am mai intrebat si ieri ceva si nu am primit inca raspunsul….pe mail ma refer ca pana la urma AM sunat la dvs la agentie si m-am informat.Problema este in felul urmator : de ce mai exista acest adauga comentariu daca nu se primesc si raspunsurile?

  va multumesc oricum

 12. liliana macovei on

  ma intereseaza costul unui bilet pentru adult si cel pentru copii,pe ruta bucuresti-thessaloniki clasa 2,eventual si cuponul pentru vagon de dormit.multumesc

 13. as dori mai multe informatii despre biletele INTERRAIL PASS.
  destinatia: croatia
  cat costa dus-intors,
  cum se face rezervarea, care este programul plecarilor….

 14. ma intereseaza cand ajunge trenul care pleaca azi di stuttgart-germania si ajunge in bucuresti nord luni.

 15. as dori sa stiu cat costa un bilet pt rapidul de la 21:45 care pleaca din bucuresti nord spre drobeta turnu severin ,la clasa a 2.multumeswc frumos,o zi buna.

 16. Va rog sa ma informati cat costa un bilet la Venetia di statia Simeria la vagonul de dormit

 17. Va rog frumos sa-mi spuneti daca este posibil sa fac o rezervare de bilet pentru vineri (06.iulie.2007) : statia de plecare – Constanta / destinatia – Bucuresti / trenul R982 (plecare 14:35 din Constanta). Daca da, cum fac rezervarea si in ce mod imi este emis biletul – sunt din Bucuresti (am nevoie de bilet doar pentru Constanta-Bucuresti). Multumesc anticipat.

 18. As dori sa stiu cat costa un bilet de tren bucuresti-paris pentru adult,pentru copii ce tarife sunt,cate nopti dureaza drumul,si alte detalii.Multumesc.

 19. Boanta marinela on

  Asi dori sa stiu ce trenuri sunt de la BUCURESTI pt. ITALIA si cat costa o calatorie dus-intors.
  Va multumesc!

 20. NICOLAE ALINA on

  VA ROG SA-MI SPUNETI CAT COSTA UN BILET LA CLASA 2 LA RAPIDUL 981 ( BUCURESTI-MANGALIA) SI LA CE ORA PLEACA IN DATA DE 24.08.2007. MULTUMESC!

 21. as dori sa stiu la ce ora pleaca un tren din bucuresti spre zalau si cit costa un bilet la rapid clasa a 2a

 22. as vrea shi eu sa stiu la ce ora gasesc shi eu un tren din bucuresti spre petrosani,ma intereseaza pentru ziua de marti 30.10.2007….si cat costa biletul/persoana…..va multumesc anticipat…

 23. as vrea shi eu sa stiu la ce ora gasesc shi eu un tren din bucuresti spre petrosani,ma intereseaza pentru ziua de marti 30.10.2007….si cat costa biletul/persoana…..va multumesc anticipat…

 24. Cum aflu si eu preturile biletelor de pe internet? M-ar interesa Bucuresti Nord – Satu Mare la rapid

 25. as dori sa stiu daca exista o ruta directa bucuresti munich si cat costa calatoria tur-retur(calatoria va avea loc aproximativ intre datele 17-22). multumesc!

 26. as dori sa stiu daca exista o ruta directa bucuresti munich si cat costa calatoria tur-retur(calatoria va avea loc aproximativ intre datele 17-22). multumesc!

 27. Gioconda on

  va rog sa-mi comunicati costul unui bilet de tren clasa a 2-a dus -intors Cluj Napoca-Opole Polonia.
  Multumesc anticipat

 28. Cum pot sa obtin rezervare pentru doua persoane(din care una pensionara)la acceleratul 1745 pentru Sinaia .pentru data de 1 februarie 2008?
  Cat costa cele doua bilete?
  Va multumesc anticipat

 29. Felicitasbutacu on

  spune-ti cat cost un bilet de la suceava pana la predeal sau brasov!
  Va multumesc!
  Felicitas Butacu

 30. As dori sa stiu cat cost un bilet de tren la Rapidul 827 – Bucuresti – Sibiu de la Ploiesti pana la Sibiu ? Vamultumesc

 31. NITESCU STELICA on

  doresc sa calatoresc pe ruta BUCURESTI-PARIS si retur,plecarea pe 23.06/08 si revenirea pe 02.07/08.
  puteti sa-mi comunicati orele de plecare,ruta si legaturile?

 32. MIHAI Maria on

  buna ziua! va rog sa-mi spuneti cat ma costa doua bilete la cuseta (sot sotie) cls I si cls a II a, pe ruta Bucuresti-Duiseldorf Va foarte multumesc

 33. Bobe Gica on

  Cit costa un bilet clasa a-II-a vagon de dormit Bucuresti – Baia Mare la A.1641 de la ora 20.15 .Si daca aveti pentru data de 11.06.08 2 bilete

 34. Bobe Gica on

  Cit costa un bilet clasa a-II-a vagon de dormit Bucuresti – Baia Mare la A.1641 de la ora 20.15 .Si daca aveti pentru data de 11.06.08 2 bilete

 35. Buna ziua, as dori sa va intreb cat costa un bilet dus-intors Bucuresti-Kiev si cate ore dureaza calatoria.
  Va multumesc.

 36. Vroiam sa va intreb daca se pot returna banii pentru un bilet de tren cumparat ieri.S-a ivit o problema si nu ne este folositor.Va rog sa ma ajutati,este foarte important.Multumesc!

 37. Susanu23 on

  Buna ziua as dori sa intreb cat costa un bilet dus intors de la petrosani la timisoara

 38. Buna seara.As dori sa stiu cat ar costa un bilet de la Bucuresti la Tesaloniki dus-intors.Va multumesc

 39. Buna seara.As dori sa stiu cat ar costa un bilet de la Bucuresti la Tesaloniki dus-intors.Va multumesc

 40. Buna ziua.As dori sa stiu cat ar costa un bilet din Bucuresti Nord spre Sighetul Marmatiei,cati km si cat timp parcurge pana acolo?

 41. Buna ziua,

  Doresc sa stiu cat costa un bilet de Rapid, clasa a II-a, pe distanta Ploiesti – Mangalia si cati km sunt.
  Multumesc

 42. va rog sa-mi comunicati pretul unei calatorii bucuresti nord-buzau la clasa a-2-a, la toate categoriile de trenuri. Va multumesc!

 43. BRICIU LIGIA on

  As dori sa ma informati care este pretul integral al unui bilet clasa I-a pe ruta Bucuresti Nord-Viena si daca din acest pret se scade partea de pret care ar reveni biletului CFR pe teritoriul Romaniei (de la Bucuresti-pana la granita), intrucat sunt beneficiar al legii 189/2000 si am cupon de transport CFR gratuit.
  Cu multumiri Ligia Briciu

 44. Buna ziua,

  Va rog sa imi comunicata preturile pentru o calatorie in grup (2 adulti +1 elev ) clasa a II-a plecarea pe 18 aug 2008 cu rapidul 981,intoarcerea pe data de 28 aug. (eventual cu acelas tren) si cum se pot face prerezervarile on-line (as dori 2 bilete la fereastra)?
  Pana cand pot veni la agentie ?

  Va multumesc

 45. Imi cer iertare v-am transmis acum o ora un mesaj dar imi dau seama ca am comis greseala prostului Nu v-am indicat destinatia calatorei ! Este vorba de ruta Buc.-nord – Eforie- sud !

  PS 2 Rapidul 981 este direct Mangalia sau cu schimbare la Constanta !

  Imi cer inca o data iertare si va multumesc !

 46. bataniat on

  buna ziua. as dori o informatie referitoare la un bilet dus intors din bucuresti pana la moscova. ora plecarii trenului si pretul unui bilet

 47. toma mircea ion on

  cit costa un bilet tren bucuresti birlad cu rapidul pentru data de 15 06 2009

 48. Bogdan Dumitru on

  Buna ziua !
  As dori sa stiu cum pot anula 2 bilete si ce costuri implica
  Va multumesc

 49. cristina on

  as dori sa stiu cat costa un bilet pe ruta bucuresti nord-geneva plecare in data de 01.11.2009

  va multumesc

 50. As dori sa stiu cat costa un bilet dus pe ruta Bucuresti-Budapesta.Eu sunt studenta si am si reducere.Multumesc.

 51. Buna seara,

  As dori sa stiu cat costa un bilet dus intors Bucuresti Nord – Istanbul Sirkeci, pret intreg, tren rapid.

  Multumesc,
  Astept raspunsul dv.

 52. Liute Andrei on

  Buna ziua!
  As dori sa stiu si eu cat costa un bile pe ruta Bucuresti-Vaslui,odata trenul A,si odata R

 53. Crina Irimia on

  Buna seara
  Pot sa anulez 2 bilete dus intors de la Bucuresti-Eforie N pe care le-am luat acum 1 zi? Nu mai plec si as vrea sa stiu daca imi pot lua banii inapoi.

 54. vasile iftode on

  cine poate sa-mi zica,daca stie cat ajunge un bilet de tren din gara de nord pana la vaslui pe data de 4 septembrie

 55. cristy friend guy on

  as dori sa stiu cat costa un bilet dus-intors catre Budapesta,la fiecare clasa (I,II,III).va multumesc!

 56. va rog sa ma scuzati de deranj dar as vrea sa stiu si ewu ruta bucuresti nord viena la cew ora pleaca si cat costa un bilet va multumwesc frumos

 57. as dori sa stiu cat costa un bilet dus-intors bucuresti-focsani, la clasa I si a II-a , precum si orarul trenurilor pe aceasta destinatie.
  va multumesc anticipat

 58. Mitran Iosif on

  Se poate anula 1 bilet pe ruta bucuresti-iasi si returna valoarea biletului ?Multumesc!

 59. beatrice on

  buna seara! as dori sa stiu cat costa un bilet pt rapidul de la 21:45 care pleaca din bucuresti nord spre drobeta turnu severin ,la clasa a 2.multumeswc frumos,o zi buna.

 60. Buna seara!Va rog frumos se poate sa imi spuneti daca pot returna un bilet si sa primesc banii inapoi?sau daca se poate amana o luna?Va multumesc!

 61. Copaci Nicolae on

  Buna seara, va rog sa-mi spuneti cat costa 2 bilete Bucuresti – Budapesta doar dus la cls I sau cuseta cls I si cate variante sunt in data de 01. Martie 2011. Multumesc.

 62. am luat bilet buc nord constanta si am intrebat la informatii de pe ce linie pleaca si mi s-a spus ca e la linia 9 si m-am urcat in trenul de pe linia 9, care mergea spre timisoara. mi se pot returna banii pe acest bilet?

 63. Gheorghe Stoianovici on

  Va rog sa ma informati cat costa un bilet, la vagon de „Dormit 1”, pe ruta Bucuresti Oradea.
  Va multumesc!

 64. Va rog sa imi comunicati pretul unui bilet la accelerat,pe distanta Bucuresti-Faurei.Multumesc anticipat.

 65. valentina on

  buna ziua, as dori sa stiu cat este pretul unui bilet din bucuresti sau craiova pana in varsovia. va multumesc

 66. lupu sandica on

  as vrea sa stiu cat este pretul unui bilet de tren cu acceleratul ,personalul sau rapidul focsani bucuresti.sanda

 67. Am cumparat un bilet dus-intors Bucuresti-Mangalia ieri 14.07 pt azi 15.07 insa din motive de sanatate nu l-am putut folosi.Se pot returna banii ?Multumesc

 68. STAICU DANIELA on

  bune ziua , as dori sa-mi spuneti cat costa un bilet de tren , rapid clasa II pe ruta bucuresti – baile herculane . Va multumesc

 69. Andreea G. on

  As dori si eu sa stiu care este pretul unui bilet Barlad – Constanta la clasa a II-a…Multumesc!

 70. andreea g 22 on

  Va rog frumos, spuneti-mi si mie cat ar costa un bilet de tren Barlad-Constanta la clasa a II-a . Multumesc!

 71. matei marius razvan on

  as dori si eu sa imi spuneti cat costa un bilet Bucuresti-Bratislava dus,va multumesc!

 72. buna seara am si eu o intrebare cat costa un bilet din petrosani pana in targu frumos pt elev? va rog astept un raspuns multumesc

 73. toma cristina on

  buna seara vreau si eu sa stiu cat costa un bilet din birlad pana in bucuresti. multumesc frumos.

 74. dragut ionut jenel on

  trenul personal de la craiova spre bucuresti din data de 06.02.2012 este anulat

 75. oprea madalina on

  Buna ziua,

  As dori sa stiu urgent ce tren cu cuseta exista pe ruta Bucuresti- Dr Tr severin cu 2 locuri ci care este pretul. De asemenea, as dori sa mai stiu pe aceeasi ruta cate locuri exista intr-un compartiment la clasa I si care este pretul unui bilet.
  Va multumesc.

 76. cristian on

  Cost :
  Bucuresti – Botosani-retur IR-cls.II pret intreg
  Plecare in 20.12.
  Multumiri.

 77. camelia ursu on

  buna ziua va rog sa-mi spuneti si mie cat costa un bilet de tren pe ruta Barlad – Bucurest la toate trenurile din ziua de 24 ore , multumesc .

 78. ICHIM IULIA on

  Buna ziua,va rog frumos sa-mi spuneti ce pret are un bilet de tren -intersiti pe ruta Bucuresti Dorohoi.Va multumesc anticipat.O zi buna.

 79. MITRACHE ROXANA on

  Va rog sa-mi spuneti cit costa 2 bilete dus-intors Bucuresti-Viena la clasa II

 80. mitrache roxana on

  va rog sa-mi spuneti cit costa 2 bilete dus intors bucurestu nord-viena la clasa II. MULTUMESC

 81. buna zius as dori sa stiu si eu cat costa un bilet de la barlad catre bucuresti cu carnet de note va multumesc o zi buna!

 82. as dori sa stiu si eu cam cat costa un bilet de tren dus intors pt buresti vaslui.. va rog frumos

 83. cristina on

  As vrea sa stiu daca am microbur din aeroport otopeni pana la slatina olt pe data de 10 iunie la 14:00 2 persoane si cat costa . Va multumesc

 84. buna ziua doresc si eu sa stiu cat costa un bilet la rapid clasa a2 a rosiorii de nord sinaia

 85. Nu prea raspundeti, CFR-ule. Intreaba oamenii de zor, dar raspunsuri nu primesc, cel putin aici. Care-i treaba? Faceti misto de fraieri, de puneti la dispozitie posibilitatea de a intreba, ca sa nu raspundeti?Scularea!

 86. Elena ucuresti Anton on

  Va rog sa-mi spuneti estimativ cit poate costa un bilet de tren de la Bucuresti Nord to Berlin Hauptbahnhof. Poate un site de al d-voastra m-ar ajuta sa aflu mai multe detalii. Va multumesc

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.