4 lucruri pe care sa nu le faci daca ti se blocheaza usa

1

Atunci cand se blocheaza usa de la intrarea in casa, foarte multi oameni au tendinta sa ia problema in propriile maini si sa incerce sa o rezolve fara ajutor de specialitate. Conform celor de la robadel-servicii.ro, statisticile arata ca o astfel de decizie nu face altceva decat sa duca la costuri mari pentru repararea usilor si sa ingreuneze treaba celor care lucreaza in firme de deblocari usi.

Cea mai buna solutie atunci cand se blocheaza usa este solicitarea unui lacatus profesionist. Un lacatus Bucuresti este destul de solicitat, asadar, este nevoie si de putina rabdare cand se apeleaza la astfel de servicii. Rabdarea merita insa, in conditiile in care un lacatus poate sa deblocheze usa fara pierderi si fara stres.

Ce nu trebuie sa fie facut atunci cand se blocheaza usa

1. Nu trebuie sa se incerce spargerea ei. Este prima optiune care vine in mintea multor oameni, iar vinovate sunt filmele de actiune. O astfel de incercare nu doar ca va si sortita esecului, dar va duce la distrugerea usii si la necesitatea unor reparatii complexe. Acest lucru inseamna, evident, costuri mai mari.

2. Nu trebuie sa se incerce intrarea in casa prin alte locuri. Multi proprietari care au usa blocata incearca sa intre in casa pe geam sau prin alte locuri de acces. Daca exista o usa de intrare suplimentara, atunci nu este nicio problema. Daca nu exista insa, intrarea pe geam poate sa insemne risc de accidentare si o multime de alte probleme.

3. Nu trebuie sa se incerce demontarea broastei. Usile moderne sunt destul de complexe, asadar, cei care nu au cunostinte legate de modul in care sunt construite vor avea slabe sanse de a desface broasca cu o surubelnita si un ciocan.

4. Nu trebuie sa se ceara ajutorul strainilor. Atunci cand se cauta ajutor pentru o astfel de problema, este bine ca persoanele solicitate sa fie profesionisti si sa aiba o firma. In cazul in care se solicita ajutorul vecinului, exista anumite riscuri: acesta poate sa nu stie ce face si poate chiar sa monteze o broasca si sa pastreze o copie a cheilor.

Ce trebuie facut atunci cand se blocheaza usa?

  • Cautarea celui mai apropiat lacatus. Daca este deja printre numerele din telefon, cu atat mai bine.
  • Asigurarea ca broasca noua, daca se monteaza o alta broasca, este sigilata.
  • Pastrarea calmului. Nimic nu este atat de negru precum pare. O situatie de genul acesta poate sa fie rezolvata repede si usor daca se apeleaza la persoanele potrivite.

In momentul in care se cauta un lacatus este bine sa se tina cont de experienta pe care acesta o are, sa se solicite o factura pentru serviciile prestate si in cazul in care treaba facuta a fost buna, sa se pastreze numarul de telefon. Situatia unei usi blocate nu este foarte des intalnita, insa cel mai bine este sa existe mereu o solutie la indemana pentru orice problema ar putea sa intervina.

Share.

1 Comment

  1. Sau putem fi atenti cu cheile :)) Insa, asa este, un lacatus priceput o va deschide fara sa provoace stricaciuni

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.