34 de licee isi doresc un loc in finala Cupei Liceelor la Street Dance

0

Sambata, 1 martie a avut loc cea de-a doua etapa a calificarilor la Cupa Liceelor la Street Dance.


Inca 16 echipe au trecut de proba eliminatorie si vor intra in preliminarii, alaturi de cele calificate saptamana trecuta. Astfel, pe 8 Martie, vom avea ocazia sa urmarim cum 34 de licee vor da tot ce au mai bun pentru a castiga un loc in marea finala.


Inarmate cu pancarte si confetti, galeriile liceelor intrate sambata in concurs au venit in club Maxx sa isi sustina preferatii. Atmosfera incendiara de pe ringul de dans s-a contopit cu energia publicului, iar show-ul a devenit unul total.
Juriul a votat cea mai insufletita galerie, iar castigatoare a fost desemnata cea a liceului Cervantes, rasplatita cu rucsaci si aplauzele intregii asistente.


Spectacolul celei de-a doua etape nu s-a rezumat numai la proba de dans, elevii incercand sa castige simpatia juriului si la proba de recuzita. Picturi pe fata, coafuri trasnite sau coregrafii cu esarfe au fost cateva dintre efectele folosite de liceeni in show-urile prezentate.


Dupa terminarea concursului, ringul de dans nu a mai fost doar al concurentilor ci al intregului public. Timp de inca o ora, copiii au continuat sa danseze, iar cei mai talentati dintre ei, au executat figuri spectaculoase de street dance.


Mai multe detalii despre desfasurarea competitiei gasiti pe www.street-dance.ro


Sponsor principal: Smash
Parteneri: Krystal pro Models, GfK si Ulise Tour
Organizatori: Up Events, Living Dance si SEVEN Communications.
Parteneri media: Utv, Radio 21, Compact, Popcorn, Cool Girl, 24FUN, e-ok.ro, PORT.ro, diseara.ro, bucharest-guide.ro, prieteni.ro, ghid-bucuresti.ro, acasa.ro, viatadeliceu.ro


Locatie: Cupa Liceelor la Street Dance

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.